Weather Icon
Εξωτερική Πολιτική , Κίνα 4 Νοεμβρίου 2019

Στην Ελλάδα Δύο Μεγάλες Τράπεζες της Κίνας

Στην Ελλάδα Δύο Μεγάλες Τράπεζες της Κίνας
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος, δύο από τις μεγαλύτερες κινεζικές τράπεζες ετοιμάζονται να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα. Πρόκειται για τις Bank of China (Europe) Luxembourg και Industrial and Commercial Bank of China (Europe) S.A.

Οπως τονίζεται σε σχετική ενημέρωση, με το από 31 Οκτωβρίου έγγραφο της Διεύθυνσης Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος (ΔΕΠΣ), η Τράπεζα της Ελλάδος ενημέρωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης για την εγκατάσταση στην Ελλάδα υποκαταστήματος της Bank of China (Europe) Luxembourg.
Η ημερομηνία έναρξης εργασιών του υποκαταστήματος είναι η 1η Νοεμβρίου και η διεύθυνση εγκατάστασής του είναι στη Λεωφόρο Μεσογείων 2.
Επίσης, όπως σημειώνεται, στις 25 Οκτωβρίου 2019 η Τράπεζα της Ελλάδος, επίσης ενημέρωσε την Industrial and Commercial Bank of China (Europe) S.A., με έδρα το Λουξεμβούργο, ότι μπορεί να εγκατασταθεί στην Ελλάδα με Γραφείο Αντιπροσωπείας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube