REAL TIME |

Weather Icon

Η Τουρκία κατασκευάζει όπλο ελεύθερου σκοπευτή και η Ελλάδα υποδομές για τους λαθρομετανάστες…

Η Τουρκία κατασκευάζει όπλο ελεύθερου σκοπευτή και η Ελλάδα υποδομές για τους λαθρομετανάστες...
Με οδηγίες από τον Ερντογάν παράχθηκε ¨τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή¨
Σε αμυντική βιομηχανία που ανήκει σε ιδιωτική εταιρία στο Κιρίκκαλε, παρήχθη με 100% εγχώριες και εθνικές δυνατότητες πρωτότυπο όπλο ελεύθερου σκοπευτή το οποίο θα δωριθεί στον ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Εμράχ Χαμζάογλου-Γενικός Διευθυντής της εταιρίας ανέφερε πως το πρωτότυπο παρήχθη με οδηγίες από τον ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ότι το πρώτο όπλο ελεύθερου σκοπευτή θα δωριθεί στον ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Χαμζάογλου δήλωσε: ¨Εγώ αυτό το όπλο θέλω να το χαρίσω στον ΠτΔ μας. Εμείς κινηθήκαμε στην κατεύθυνση των οδηγιών του. Στα υπουργεία μας, στον στρατό μας και στην αστυνομία μας, δηλαδή στην Τουρκία αυτό το όπλο δεν υπάρχει. Αυτό το όπλο είναι κατασκευάστηκε με επιτυχία πλήρως από Τούρκους μηχανικούς. Σε αυτό είχαν μεγάλη επιρροή οι Τούρκοι μηχανικοί. Το πετύχαμε αυτό μαζί με τρεις μηχανικούς σε μια πόλη σαν το Κιρίκκαλε.¨
¨Προτεραιότητα μας είναι η μείωση της εξάρτησης της Τουρκικής Δημοκρατίας»

Η Τουρκία κατασκευάζει όπλο ελεύθερου σκοπευτή και η Ελλάδα υποδομές για τους λαθρομετανάστες...

O Χαμζαογλου είπε πως  έκαναν το σχέδιο με σκοπό να καλυφθεί  εγχώρια η ανάγκη των δυνάμεων ασφαλείας, για όπλο ελεύθερου σκοπευτή και συνέχισε λέγοντας: “Η προτεραιότητά μας στον Κιρικκαλέ ήταν να παράξουμε ένα όπλο εγχώριο και εθνικό. Στο πλαίσιο αυτό θα μειωθεί και η εξάρτηση της χώρας μας από το εξωτερικό. Όπως έχουν δηλώσει ο ΠτΔ και η κρατική ηγέτες έπρεπε να είναι εθνικό όπλο. Πιστεύουμε πως εμείς ολοκληρώσαμε το όπλο μας με επιτυχία, όντας 100% εγχώριο και εθνικό. στο πλαίσιο της μείωσης της εξάρτησης της τουρκικής δημοκρατίας από το εξωτερικό αποφασίσαμε να επενδύσουμε στο Κιρικκαλέ. Αυτή η πόλη με παρελθόν 100 ετών έπρεπε εκ νέου να αναπτυχθεί. Η πόλη αυτή ούτως ή άλλως ήταν πόλη όπλων και εμείς στηρίζοντας το αυτό με χρήση συγκεκριμένων δυνατοτήτων κάναμε την πρώτη μας επένδυση ως βιομηχανία όπλων.
…….
Bλέπετε ένα προϊόν το οποίο είναι καλύτερο από αυτά που παράγονται σε Αμερική και Ευρώπη. Το προϊόν αυτό διαθέτει τεχνολογία που συναντάται με αυτήν της παγκόσμιας αμυντικής βιομηχανίας. Αν μου πείτε “για ποιο λόγο να είναι ημιαυτόματο ένα τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή” , αυτό έχει να κάνει με τον ακόμη πιο γρήγορο ελιγμό, με μικρότερους χρόνους και την γωνία βολής κατά κινουμένων στόχων. Ο στόχος μας τώρα είναι αυτό το όπλο ελεύθερου σκοπευτή να το βελτιώσουμε ακόμη πιο πολύ και να πάμε έτσι πιο μπροστά τη χώρα μας.
……
Η περίοδος της παραγωγής του όπλου διήρκεσε περίπου δύο χρόνια. Για μένα το σημαντικό είναι να φτάσουμε σε ένα βεληνεκές 2km…. Την διόπτρα πάνω στο όπλο την κατασκεύασε μία τουρκική εταιρεία. Πριν ακόμα αρχίσουμε ξοδέψαμε έξι εκατομμύρια και θα ξοδέψουμε άλλα 10. Και θα υπάρξει και συνέχεια. Πέραν τούτων ο στόχος μας είναι να εργάζονται στην μονάδα τουλάχιστον 350 άτομα. Δεν θα έχουμε μόνο ένα προϊόν αλλά θα παράξουμε και άλλα” .
…….
https://tr.sputniknews.com/savunma/201911021040541532-erdoganin-direktifleriyle-sniper-tufegi-uretildi/
Πηγή: Τουρκικά Νέα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube