Weather Icon
Δημόσια Διοίκηση , ΠΦΑ 22 Νοεμβρίου 2019

Χαϊδεύοντας τους φασίστες

Χαϊδεύοντας τους φασίστες

Η αριστερά διαμαρτυρήθηκε για την αστυνομία που προστάτευσε την ΑΣΟΕΕ από τους μπαχαλάκηδες, αλλά δεν βρήκε να πει μία κουβέντα για τους μπαχαλάκηδες που κτύπησαν φοιτητές στα αμφιθέατρα, επιχειρώντας να τους φιμώσουν. Ποια αλήθεια είναι αυτή η σκοπιμότητα που υπαγορεύει σε μεγάλους ανθρώπους να ταυτίζονται με κουκουλοφόρους τραμπούκους; Ποια δημοκρατική ευαισθησία εξυπηρετεί η προστασία των φασιστοειδών;
Όποιος ψάξει να βρει τις διαφορές των ταγμάτων θανάτου με τους κουκουλοφόρους των Αθηνών, θα παιδευτεί πολύ. Μιλάμε για καταστάσεις που δεν έχουν θέση στα Πανεπιστήμια. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Οι κουκούλες και τα ρόπαλα δεν έχουν σχέση με την μάχη των ιδεών, το άσυλο και την γνώση. Και δεν βρισκόμαστε μακριά από την πιθανότητα να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιο ατύχημα. Κινδυνεύουν άνθρωποι! Οι τραμπούκοι δεν μοιράζουν λουλούδια. Κι επιπλέον, η δράση φέρνει πολλές φορές και αντίδραση.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube