Weather Icon
Δημόσια Διοίκηση , ΠΦΑ 23 Νοεμβρίου 2019

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης υπερασπίστηκε το μέλος της.

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης υπερασπίστηκε το μέλος της.


Φοιτητές, καμιά σαρανταριά, διαλύουν τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Κρήτης συστηματικά. Χτες πέταξαν και τρικάκια του τύπου «Μπάτσοι, Πρυτάνεις, εισαγγελείς, θα μας βρείτε μπροστά σας». 
Αλλά υπάρχει ελευθερία του λόγου και ούτε γάτα ούτε ζημιά, αφού πρόκειται για την «ποικιλία των νεολαιίστικων εκφράσεων», όπως λένε ορισμένα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας.
Ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης καλεί τον Διευθυντή της Αστυνομίας και της Τροχαίας, όπως κατά καιρούς κάνουν οι αρχές των Πανεπιστημίων της χώρας, και συζητά μαζί τους την προστασία του Ιδρύματος σε περίπτωση πυρκαγιάς, τροχαίων και εγκλημάτων κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας. 

Τότε όμως καταπατάται η ελευθερία και γίνεται συναγερμός. Δημοσιεύματα σπιλώνουν την προσωπικότητα του αντιπρύτανη και τον καταχωρούν στη χούντα (το άθλιο δημοσίευμα βρίσκεται στη χθεσινή ανάρτησή μου).
Οδηγώντας προς το Πανεπιστήμιο με μια φίλη και συζητώντας για την υποτιθέμενη αύξηση της βίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης που εκείνη θεωρεί ότι πραγματικά υπάρχει, βλέπουμε μπροστά μας δυο αστυνομικούς σε μηχανές. «Βλέπεις!» μου λέει αγανακτισμένη. «Πάνε στο Πανεπιστήμιο!».
 Οι μηχανές δεν έστριψαν στον δρόμο του Πανεπιστημίου.
Δίπλα στη φοβία της φίλης μου, που ήταν ειλικρινής, υπάρχουν –αν σωστά αντιλαμβάνομαι– και σκοτεινοί στόχοι και κακόβουλα σχέδια. Τώρα σπιλώνουν έναν άνθρωπο που μόνη του φιλοδοξία ήταν να προσφέρει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, τον αντιπρύτανη Γιάννη Καρακάση.



Αγγέλα Καστρινάκη







Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube