Weather Icon
Γενικά θέματα , Τουρκία 4 Νοεμβρίου 2019

Κιμ Καρντάσιαν: Γιατί επέλεξα την Τουρκία να επενδύσω…

Κιμ Καρντάσιαν: Γιατί επέλεξα την Τουρκία να επενδύσω…




Σεπτέμβριος 30, 2019.
Η διάσημη ηθοποιός, μοντέλο και επιχειρηματίας, Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ, επικρίθηκε έντονα από την Οργάνωση που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Αρμενικής Διασποράς στις ΗΠΑ,  την Αρμενική Εθνική Επιτροπή Αμερικής (ANCA) για την επιλογή της να επενδύσει σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα στην Τουρκία.
Η αρμενική οργάνωση έγραψε στην Καρντάσιαν, της οποίας ο πατέρας, ο δικηγόρος Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ήταν Αρμένης και στήριζε τις προσπάθειες των Αρμενίων να αναγνωριστεί η Γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους, γιατί επέλεξε αυτή τη χώρα για την παραγωγή των προϊόντων (εσωρούχων) της.
Η επιχειρηματίας είπε ότι η ερευνητική ομάδα της έχει δείξει ότι η καλύτερη επιλογή θα ήταν στην Τουρκία, το κόστος παραγωγής των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων στη χώρα δεν είναι υψηλό, οι μισθοί των Τουρκάλων και των μεταναστριών που εργάζονται στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας είναι αρκετά χαμηλοί  και η νομισματική κρίση που ξέσπασε από το περασμένο έτος, οδήγησαν στο γεγονός ότι η λίρα έχασε σχεδόν το ένα τρίτο της αξίας  της έναντι του αμερικανικού δολαρίου. Όλα αυτά, συχνά, προσελκύουν διάφορες ευρωπαϊκές και άλλες δυτικές εταιρείες.
για τη συνέχεια Echedoros 


Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube