REAL TIME |

Weather Icon

Η Ευρώπη δεν δέχεται, η Ελλάδα δεν χωράει, λύση μόνο η επιστροφή

Οι ειλικρινείς «αλληλέγγυοι», όπως και εκείνοι που έχουν προσοδοφόρο επάγγελμα την «αλληλεγγύη», καθώς και οι «δήθεν» που πωλούν ανέξοδο ανθρωπισμό, εστιάζουν στην ανθρώπινη περιπέτεια. Στις ιστορίες δυστυχίας που συνοδεύονται από φωτογραφίες με παιδάκια ή μωρομάνες. Από το οπτικό τους πεδίο ξεφεύγουν οι πολλοί περισσότεροι νέοι άνδρες που έρχονται μόνοι, δηλώνουν πρόσφυγες, αλλά μάλλον μόνο αυτοί κινδύνευσαν από τον πόλεμο και όχι οι οικογένειές τους, που τις άφησαν στην «κόλαση» από την οποία υποτίθεται ότι προήλθαν.
Τους διαφεύγει η μεγάλη εικόνα της μαζικής εισόδου (δεν λέμε εισβολής) τεραστίων αριθμών ανθρώπων άλλων πολιτισμών, σε μια κοινωνία της οποίας η συνοχή αποσταθεροποιείται και τα φοβικά ένστικτα λογικώς οξύνονται. Τους διαφεύγει ότι οι πρόσφυγες πολέμου είναι μικρή μειονότητα , ακόμα και για κάποιους που έχουν τυπικά προσφυγικό προφίλ.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube