Weather Icon

Πρόοδος! Τώρα δίνουμε άδεια οπλοφορίας σε ξένους κατασκόπους που μας κατασκοπεύουν!!! Πώς πήρε την άδεια οπλοφορίας ο Ισραηλινός κατάσκοπος

Πρόοδος! Τώρα δίνουμε άδεια οπλοφορίας σε ξένους κατασκόπους που μας κατασκοπεύουν!!! Πώς πήρε την άδεια οπλοφορίας ο Ισραηλινός κατάσκοπος
Με τη σύμφωνο γνώμη του τέως Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνά Νικολάου παραχωρήθηκε άδεια οπλοφορία στο στέλεχος της εταιρείας, η οποία κατέχει το «επίμαχο» κατασκοπευτικό βαν που κατέσχεσε η Αστυνομία. 
Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Χαραυγή», καταλυτικό ρόλο στην έγκριση για άδεια φέρεται να διαδραμάτισε ο Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος μάλιστα κατάφερε να παρακάμψει αρχική αρνητική θέση της Αστυνομίας.
Κι αυτό γιατί αρχικά η αίτηση απορρίφθηκε δυο φορές από τη Συμβουλευτική Επιτροπή Ασφάλειας της Αστυνομίας, στη βάση πληροφοριών για δραστηριότητές του. 
Ο Ισραηλινός πρώην μυστικός πράκτορας επικαλέστηκε, για την αίτηση άδειας οπλοφορίας, τις ανάγκες φρούρησης του κτηρίου όπου στεγάζεται η Συναγωγή στη Λάρνακα, ωστόσο η Συμβουλευτική Επιτροπή άναψε κόκκινο, καθώς δεν πληρούσε ισχύοντα κριτήρια όπως η μόνιμη διαμονή, αλλά και στη βάση πληροφοριών, όπως αναφέραμε, για την ευρύτερη δράση του. 
Σύμφωνα πάντα με τη «Χαραυγή», στις 6 Αυγούστου 2015, η Επιτροπή ενημέρωσε τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης για την άρνησή της και στις 31 Αυγούστου έδωσε γραπτή αρνητική απάντηση. Ο Ισραηλινός επανήλθε τον Φεβρουάριο του 2016 και κατόπιν έντονων πιέσεων από τον Ιωνά Νικολάου, εγκρίθηκε η άδεια οπλοφορίας από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Πηγή: Philenews/Χαραυγή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube