Weather Icon
Γενικά θέματα , Γερμανία 26 Νοεμβρίου 2019

Βερολίνο: Τρακτέρ, αφίσες και αγανάκτηση

Βερολίνο: Τρακτέρ, αφίσες και αγανάκτηση

Χιλιάδες αγρότες διαμαρτύρονται στην Πύλη του Βρανδεμβούργου για την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης. Η υπ. Γεωργίας στηρίζει το “αγροτικό πακέτο”. Κριτική των Πρασίνων στην κυβέρνηση αλλά και σε αγροτικές ενώσεις.
Περίπου 10.000 αγρότες με πάνω από 5.000 τρακτέρ έχουν κατακλύσει το κέντρο του Βερολίνου γύρω από την Πύλη του Βρανδεμβούργου. Με αυτό τον τρόπο διαμαρτύρονται ενάντια στην αγροτική πολιτική της κυβέρνησης. Στο στόχαστρό τους βρίσκεται μεταξύ άλλων το “αγροτικό πακέτο” που συπεριλαμβάνει αυστηρότερες προδιαγραφές σε ό,τι αφορά την χρήση εντομοκτόνων. όπως και περιοσμούς στη χρήση λιπασμάτων προκειμένου να προστατευτούν τα υπόγεια ύδατα. Εκτός αυτού προβλέπεται ότι θα διατίθενται περισσότερα χρήματα για την προστασία του περιβάλλοντος από κονδύλια της ΕΕ που προορίζονται για τους αγρότες. Τα μέτρα αυτά θέτουν, σύμφωνα με τους διαδηλωτές, σε κίνδυνο την ύπαρξη των αγροτών.

για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube