Weather Icon
Ισραήλ , Παλαιστίνη 14 Νοεμβρίου 2019

«Δελτίο καιρού» από τον ισραηλινό στρατό εν μέσω των νέων εντάσεων: Βρέχει ρουκέτες

Εικόνα που προσομοιάζει μια εφαρμογή για πρόγνωση του καιρού στα κινητά τηλέφωνα και η οποία δείχνει να «βρέχει ρουκέτες» στο Ισραήλ δημοσίευσαν στο Twitter οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις, για να καταδείξει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα της Μέσης Ανατολής.
Εν μέσω της νέας έντασης και της εκτόξευσης ρουκετών από τη Γάζα σε βάρος του Ισραήλ, η οποία σήμανε περαιτέρω κλιμάκωση, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) έσπευσαν να καταδικάσουν τις επιθέσεις αυτές, χρησιμοποιώντας μετεωρολογικούς όρους.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή τους στο Twitter που δείχνει μια παραλλαγή της εφαρμογής για την πρόβλεψη του καιρού που διαθέτουν τα κινητά τηλέφωνα (όπου φαίνεται να βρέχει ρουκέτες), σημειώνουν χαρακτηριστικά: «Φανταστείτε η εφαρμογή που έχετε για τον καιρό να έλεγε ότι βρέχει ρουκέτες. Είναι αυτό που βιώνουν αυτήν τη στιγμή οι Ισραηλινοί πολίτες. Ρουκέτες δίχως τελειωμό εναντίον τους από την Ισλαμική Τζιχάντ στη Γάζα. Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε μέχρις ότου καθαρίσει ο ουρανός του Ισραήλ». 


Imagine your weather app said it was raining rockets.
This is what Israeli civilians are experiencing right now: non-stop rockets launched at them by Islamic Jihad in Gaza.
We will continue to operate until there are clear skies over Israel.

​Οι εντάσεις μεταξύ Ισραήλ και Ισλαμικής Τζιχάντ εντάθηκαν χθες μετά την ισραηλινή αεροπορική επίθεση που σκότωσε τον ανώτερο διοικητή της Ισλαμικής Τζιχάντ στη Λωρίδα της Γάζας, Μπάχα Αμπού αλ-Άτα, με τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις να εκτιμούν ότι προετοίμαζε νέα επίθεση σε βάρος του Ισραήλ. Σήμερα, ήχησαν οι σειρήνες στο Ισραήλ, προειδοποιώντας για εκτόξευση ρουκετών από τη Γάζα. 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube