REAL TIME |

Weather Icon
Δημόσια Διοίκηση , ΠΦΑ 8 Νοεμβρίου 2019

Νου-Δου-Ε: το κόμμα σου λαέ!

Νου-Δου-Ε: το κόμμα σου λαέ!

Ενας πολιτικός, που είναι μάλιστα και οικονομολόγος, κάνει την εξής γραπτή δήλωση (διατηρήθηκε η ορθογραφία και η στίξη του συντάκτη):
Ο συνάδελφος Νίκος Γκισκίνης επιβάλλεται να επανέλθει στην εργασία του . 
Δεν θα μπορούσα να παραμείνω απαθής στην απόλυση από την εργασία του συναδέλφου Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Γκισκίνη. 
Ο σεβασμός στην εργασία και στην αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου αποτελεί για μένα αρχή ζωής και γι αυτό τάσσομαι αλλυγεγγυος στον συνάδελφο ο οποίος έχει αποδείξει από την πολιτική και συνδικαλιστική του πορεία την ηθική του υπόσταση αλλά και την ακεραιότητα και συνέπεια του στα πιστεύω του και στίς πεποιθήσεις του . 
Πάγια θέση μου ήταν και παραμένει ότι η εργασία σε κάθε χώρο πρέπει να είναι μόνιμη η αορίστου χρόνου . Μόνο έτσι δημιουργούνται σταθερές αναπτυξιακές προοπτικές για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους . Μόνο έτσι η κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς οδηγείτε στην πρόοδο . 
Ο Νίκος Γκισκίνης , ο συνάδελφος Περιφερειακός Συμβουλος πρέπει να επανέλθει στην δουλειά του και θα είμαι αλληλέγγυος του στήν συζήτηση του θεματος στο Περιφερειακο Συμβούλιο και σε κάθε ενέργεια που θα επιλεγεί για την στηριξή του .” 

Για τη συνέχεια  MarketNews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube