Weather Icon
Γενικά θέματα 2 Νοεμβρίου 2019

Το βίντεο αυτό να το δουν οι σιτεμένες προβοκατόρισσες της… Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που ασχημόνησαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

«Ἀπ’ τὰ κόκκαλα βγαλμένη / τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά»

«Ἀπ’ τὰ κόκκαλα βγαλμένη / τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά»
Κοιτάξτε αυτή την γιαγιά, την Ελληνίδα της Βορείου Ηπείρου, της Νότιας Αλβανίας κατά τον π. υπουργό Παιδείας της Ελλάδας, του κ. Φίλη, πώς ξεθάβει τα κόκκαλα ενός Έλληνα που σκοτώθηκε στο μέτωπο της Ηπείρου, τότε που ο Ελληνικός λαός είπε το υπερήφανο ΟΧΙ εναντίον του εισβολέα.
Κοιτάξτε την με τι ευλάβεια τυλίγει τα κόκκαλα του Έλληνα πολεμιστή στην ελληνική σημαία, αυτήν που μας λένε διάφοροι και διάφορες ότι είναι ένα πανί που μπορεί όποιος του καπνίσει να την προσβάλλει και να την καίει.
Κοιτάξτε τα βλέμματα των παιδιών, με τι δέος παρακολουθούν την ιεροτελεστία.
Ακούστε τον ηπειρώτικο σκοπό, το μοιρολόι πάνω στον τάφο του Έλληνα στρατιώτης που έπεσε μαχόμενος για να υπερασπιστεί τα σύνορα της Ελλάδας, απέναντι στον εισβολέα. Αυτά τα σύνορα που δεν είμαστε άξιοι να προστατέψουμε απέναντι στο σχέδιο του Ερντογάν να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια μουσουλμανική χώρα, χρησιμοποιώντας κατά τ’ άλλα αθώους ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους ζητούν μια καλύτερη ζωή.
Και μετά απ’ όλα αυτά, αναλογιστείτε την προβοκάτσια της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην παρέλαση της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου δεν ήθελαν μόνο να χλευάσουν την παρέλαση, αλλά και τη σημαία.
Και μετά από όλα αυτά σκεφτείτε αν έχει μέλλον τούτος ο τόπος.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube