Weather Icon
Γενικά θέματα 23 Οκτωβρίου 2019

Energean: Προχωρά η κατασκευή της πλωτής μονάδας αερίου στην Κίνα

Energean: Προχωρά η κατασκευή της πλωτής μονάδας αερίου στην Κίνα

Η Energean γνωστοποιεί ότι το κύτος του Energean Power μετακινήθηκε από τον ντόκο στο αγκυροβόλιο των ναυπηγείων της COSCO στο Ζουσάν της Κίνας, περίπου 10 μήνες μετά την έναρξη της κατασκευής του


Σημαντική είναι η πρόοδος στην κατασκευή του “Energean Power”, της πρώτης Πλωτής Μονάδας Παραγωγής, Αποθήκευσης και Εκφόρτωσης (Floating Production Storage and Offloading – FPSO) που θα εγκατασταθεί στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ειδικότερα, η Energean γνωστοποιεί ότι το κύτος του Energean Power μετακινήθηκε από τον ντόκο στο αγκυροβόλιο των ναυπηγείων της COSCO στο Ζουσάν της Κίνας, περίπου 10 μήνες μετά την έναρξη της κατασκευής του.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη συνοδεύεται από μία σημαντική επίδοση στον τομέα της Υγείας, της Ασφάλειας και του Περιβάλλοντος, καθώς στη διάρκεια της κατασκευής που εξελίσσεται υπό την διαχείριση της TechnipFMC, συμπληρώθηκαν τρία εκατομμύρια εργατοώρες χωρίς εργατικό ατύχημα (Lost Time Injury).

Για τη συνέχεια Euro2Day

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube