Weather Icon

Συνάντηση Ν. Δένδια με τον γ.γ. του Αραβικού Συνδέσμου – Στο επίκεντρο οι εξελίξεις σε Συρία-Λιβύη

INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Οι εξελίξεις στο περιφερειακό επίπεδο, με έμφαση στη Συρία και τη Λιβύη, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια με τον γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου Άχμεντ Αμπούλ Γκέιτ.
Ο κ. Δένδιας υποδέχθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών τον Αιγύπτιο επικεφάλης του Αραβικού Συνδέσμου, με τον οποίο είχε40λεπτη κατ’ ιδίαν συνομιλία. Εκτός από τις περιφερειακές εξελίξεις, συζήτησαν, επίσης, για τις διεθνείς εξελίξεις και τη σχέση του Αραβικού Συνδέσμου με την Ελλάδα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον γ.γ. του Αραβικού Συνδέσμου, ο κ. Δένδιας υποδέχθηκε τον ομόλογό του από το Μπαγκλαντές, Αμπούλ Καλάμ Άμπντουλ Μόμεν. Στη συνάντηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, συμμετέχει και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Οι συνομιλίες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, θα επικεντρωθούν σε θέματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος.
Με το πέρας των συνομιλιών θα υπογραφεί Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών για τη συνεργασία στον τομέα της διπλωματικής εκπαίδευσης.
Καθημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube