Weather Icon
ΠΦΑ 15 Οκτωβρίου 2019

Τα χνώτα μυρίζουν φασισμό..

Τα χνώτα μυρίζουν φασισμό..


Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης για άλλη μια φορά ήταν σαφής σε σχέση με την αντίληψη περί δημοκρατίας που υπάρχει  στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με προκάλυμμα τον δημοκρατικό αναλφαβητισμό που διακρίνει τις σέχτες των αριστεριστών και την παντελή απουσία αισχύνης δήλωσε πρόσφατα: “Ενώ ήμασταν έτοιμοι για αυτά, ήμασταν πάρα πολύ μακριά από το να είμαστε έτοιμοι για διακυβέρνηση. Και ήμασταν επίσης μακριά από την οργάνωση της διακυβέρνησης.
Είμαι ευθύς, λέω ότι δεν υπήρχε σε κανένα υπουργείο, καμία οργάνωση βάσης ή οργάνωση μελών, όπως τα λέμε τώρα. Πουθενά σε κανένα υπουργείο σε κανένα μαζικό χώρο”…
Δηλαδή κατά τον κ. Βούτση, η ευθύνη της αποτυχίας της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποδίδεται στην αδυναμία της πλήρους κατάληψης του κράτους από τον κομματικό μηχανισμό.
“Ωραίος” πρόεδρος της Βουλής υπήρξε…

Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube