Weather Icon
Γενικά θέματα 2 Οκτωβρίου 2019

Καταραμένοι ιδιώτες

Καταραμένοι ιδιώτες

Μέσα σε δύο ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ως έγκλημα καθοσιώσεως τρεις (συμ)πράξεις ιδιωτών –τη μία μάλιστα την είχε ψηφίσει όταν ήταν στην κυβέρνηση, ενώ στην άλλη αντιπρότεινε τα λεφτά να τα δώσει η… ΕΡΤ! Κατά τα λοιπά κάνουν άνοιγμα προς την επιχειρηματικότητα και τη σοσιαλδημοκρατία 




Ο Κυριάκος σιχαίνεται το τσιγάρο, ο διάολος το λιβάνι και ο ΣΥΡΙΖΑ τις ΣΔΙΤ.
 Οι οποίες ΣΔΙΤ είναι οι Συμπράξεις Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα. 
Οπου ο Κυριάκος δει καπνιστή τον καταχεριάζει, όπου ο διάολος μυρίσει λιβάνι παίρνει των οματιών του και όπου ο ΣΥΡΙΖΑ δει ΣΔΙΤ παθαίνει πολιτική παράκρουση και καταψηφίζει, καταγγέλλοντας συναλλαγή, νεοφιλελευθερισμό και διαπλοκή. 
Μόνο τις δύο τελευταίες μέρες, λόγω ΣΔΙΤ, ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την (δική του) σύμβαση για την εξόρυξη των υδρογονανθράκων, την μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού και την εξαγορά της Forthnet. Και για να μην νομίσει κανείς ότι κάνει στείρα αντιπολίτευση, οι τρεις αρνήσεις του συνοδεύτηκαν από μια ακαταμάχητη επιχειρηματολογία που θα έπειθε και τον πιο δύσπιστο. Δώστε βάση: 

Για τη συνέχεια Protagon




Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube