REAL TIME |

Weather Icon
Γενικά θέματα 19 Οκτωβρίου 2019

Πανέτοιμοι για την καταστροφή

Πανέτοιμοι για την καταστροφή
«Είχαμε αυταπάτες», «κάναμε λάθη αλλά όχι από πρόθεση», «δεν έπρεπε να ρίξουμε την κυβέρνηση», ή «δεν έπρεπε να εμπιστευτούμε τον Γιάνη»

Ψηλά το κεφάλι, ηττημένοι σύντροφοι. H αυτομαστίγωση δεν σας ταιριάζει. Αφήστε αυτά τα «δεν ξέραμε, ήμασταν νέοι και άπειροι, τα προβλήματα ήταν δύσκολα, δεν ήμασταν έτοιμοι να κυβερνήσουμε και δεν προλάβαμε». Θυμίζουν σχολιαρόπαιδα που λένε στη δασκάλα «δεν διαβάσαμε γιατί είχαμε προβλήματα στο σπίτι» ή «δεν προλάβαμε να κάνουμε την εργασία γιατί πόναγε η κοιλίτσα μας». Δεν σας ταιριάζουν τέτοιες δικαιολογίες.
Ούτε τα «είχαμε αυταπάτες», «κάναμε λάθη αλλά όχι από πρόθεση», «δεν έπρεπε να ρίξουμε την κυβέρνηση», ή «δεν έπρεπε να εμπιστευτούμε τον Γιάνη». Θυμίζουν τα ποδοσφαιρικά «ήταν χέρι αλλά δεν ήταν τεντωμένο», «για τη μπάλα πήγαινα κύριε διαιτητά και όχι για τα πόδια του Σαμαρά», ή «δεν έπρεπε να εμπιστευτούμε τον Βαρούφ στην κορυφή της επίθεσης γιατί ήταν ντεφορμέ». Οι υπεκφυγές δεν αξίζουν και δεν τιμούν  την Αριστερά των κινημάτων και των αγώνων. Θυμίζουν πολύ τη μίρλα για την παράδοση των όπλων, το δεύτερο αντάρτικο και άλλα τέτοια αιματηρά που όλοι θέλουν να ξεχάσουν.
Για τη συνέχεια AthensVoice

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube