Weather Icon

Στο πρόσωπο της Χεβρίν Χαλάφ η Τουρκία ατίμασε τη Δύση

Στο πρόσωπο της Χεβρίν Χαλάφ η Τουρκία ατίμασε τη Δύση
Η 35χρονη πολιτικός Χεβρίν Χαλάφ, Κούρδισσα με φιλελεύθερες πολιτικές αρχές, βρήκε μαρτυρικό θάνατο



Ανδρες από τον ένοπλο όχλο που εισέβαλε στο συριακό Κουρδιστάν μαζί με τα τουρκικά στρατεύματα βίασαν και λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου και εν μέση οδώ την κούρδισσα πολιτικό που αγωνίστηκε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και συνομιλούσε με την Ευρωπαϊκή Ενωση και τις ΗΠΑ 
Η Χεβρίν Χαλάφ, 35 ετών, κούρδισσα πολιτικός αλλά και στρατιωτίνα όταν αυτό χρειαζόταν, είχε την ατυχία το περασμένο Σάββατο να πέσει σε ενέδρα των «σύρων πολιτοφυλάκων» που εισέβαλαν μαζί με τους Τούρκους στη Συρία. Οι «πολιτοφύλακες» γάζωσαν το αυτοκίνητό της και αφού το ακινητοποίησαν έσυραν στον δρόμο την Χαλάφ και τον οδηγό της και τους εξετέλεσαν πρωτόγονα, με «παραδειγματικό» λιθοβολισμό! Για την κούρδισσα πολιτικό τα πράγματα ήταν χειρότερα, αφού οι πληροφορίες που μεταδίδονται επιμένουν ότι προτού λιθοβοληθεί βιάστηκε από τους συμπολεμιστές των Τούρκων. 

Για τη συνέχεια Protagon

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube