Weather Icon

ΑΟΖ – Τα Γεωπολιτικά Παίγνια στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Συρία

ΑΟΖ – Τα Γεωπολιτικά Παίγνια στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Συρία

Αιματοχυσία στην Βόρεια Συρία,το δράμα των Κούρδων και τα Γεωπολιτικά παίγνια στις πλάτες λαών και χωρών με το Ανατολικό Ζήτημα στο προσκήνιο. Η Ελληνική ΑΟΖ και το κλειδί της αποτροπής για την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο «πατέρας» της Ελληνικής ΑΟΖ ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μέριλαντ, Θεόδωρος Καρυώτης απευθείας από την Ουάσιγκτον στο στούντιο των «Αντιθέσεων» σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, εξηγεί γιατί το πολιτικό σύστημα κατανοεί αλλά δεν ακουμπά το θέμα της ΑΟΖ. 
Το πραγματικό σχέδιο των ΗΠΑ για συνεκμετάλλευση και συνδιαχείριση με την Τουρκία. Στην εκπομπή παρεμβαίνουν, ο γεωπολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης, ο καθηγητής γεωπολιτικής και Πρόεδρος του διεπιστημονικού Ινστιτούτου «Ιωάννης Καποδίστριας» Γιώργος Φίλης, ο καθηγητής στην Σχολή Ευελπίδων και αναλυτής στρατηγικών Κωνσταντίνος Γρίβας και ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Κούρδων ΚΕΝΤΕΡ ΠΕΡΟΝΤ.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube