Weather Icon

Στοπ στα παιχνίδια του Ράμα βάζει η Αθήνα

Του Νίκου Μελέτη

Ευκαιρία για να σταλεί απευθείας συγκεκριμένο και ξεκάθαρο μήνυμα στα Τίρανα για τους όρους και προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρωθούν προκειμένου να υπάρξει απόφαση για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων αλλά και ουσιαστική βελτίωση των διμερών σχέσεων, προσφέρει η συνάντηση που έχουν στην Αθήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αλβανό ομόλογο του Εντι Ράμα στο περιθώριο της Ευρωμεσογειακής Συνάντησης.

Βεβαίως η τελευταία εξέλιξη ,με το βέτο του Γάλλου Προέδρου Εμ. Μακρόν που παραπέμπει το νωρίτερα την Άνοιξη την απόφαση για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Αλβανία και την Βόρεια Μακεδονία ,λειτουργεί ως αντικίνητρο κυρίως για την κυβέρνηση Ράμα που θεωρεί ότι πλέον μπορεί να ροκανίσει τον χρόνο και τελικά να αποφύγει τις υποχρεώσεις που έχει για σεβασμό των δικαιωμάτων της Ελληνικής μειονότητας.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube