Weather Icon
Λαθρομετανάστευση , ΠΦΑ 1 Οκτωβρίου 2019

Άγγελος Συρίγος: Οι «αλληλέγγυοι» του ΣΥΡΙΖΑ και ο «αριστερός ανθρωπισμός» έφτιαξαν τη Μόρια

Άγγελος Συρίγος: Οι «αλληλέγγυοι» του ΣΥΡΙΖΑ και ο «αριστερός ανθρωπισμός» έφτιαξαν τη Μόρια
Οι «αλληλέγγυοι» του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από έναν ιδιότυπο «αριστερό ανθρωπισμό» δημιούργησαν τη Μόρια και μεγιστοποίησαν το πρόβλημα καταγράφοντας τους πάντες ως «ευάλωτες» ομάδες με αποτέλεσμα να καθίσταται ανέφικτος ο διαχωρισμός προσφύγων και μεταναστών δηλώνει στο Liberal o Άγγελος Συρίγος. Επίσης αναφέρει ότι προέχει η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, εν τούτοις πρέπει να ερευνηθεί και το θέμα της διαχείρισης των κονδυλίων και να υπάρξει ένας συγκεντρωτικός κατάλογος για τις ΜΚΟ.
Σύμφωνα με τον Βουλευτή της Ν.Δ. και καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο οι ροές θα συνεχιστούν μέχρι να λάβει περισσότερους πόρους ο Ερντογάν, διευκρινίζει όμως πως τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δύναται να φέρουν αποτελέσματα από τη στιγμή που διαπιστώνεται ότι το πρόβλημα δεν είναι προσφυγικό αλλά μεταναστευτικό.
«Η πολιτική που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια συσσώρευε συνεχώς προβλήματα» σημειώνει χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως Οι «αλληλέγγυοι» του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσαν γενικότερα, να κάνουν πολύ δύσκολη την περαίωση των αιτήσεων ασύλου.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube