Weather Icon

Τεθωρακισμένο της 1ης Στρατιάς, από την Αν. Θράκη, στην εισβολή στη Συρία

Τεθωρακισμένο της 1ης Στρατιάς, από την Αν. Θράκη, στην εισβολή στη Συρία

Στη φωτογραφία βλέπουμε τεθωρακισμένο όχημα τουρκικής κατασκευής, που σύμφωνα με τον αριθμό κυκλοφορίας του, κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στην 8η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία, που έχει έδρα τη Ρεδαιστό, της Ανατολικής Θράκης.
Στο τεθωρακισμένο όχημα βλέπουμε στη θέση του οδηγού τζιχαντιστή τρομοκράτη, έναν από τους δεκάδες χιλιάδες που έχει εκαπιδεύσει ο τουρκικός στρατός για να τους χρησιμοποιήσει ως ένα ιδιότυπο συμμαχικό στρατό σε επιχειρήσεις εκτός των συνόρων της Τουρκίας.
Ο λόγος;
Για να μην έχει άμεσες νομικές και πολιτικοδιπλωματικές ευθύνες η Τουρκία και ο τουρκικός στρατός.
Μετά από όλα αυτά, μένει να σκεφθούμε άν η Τουρκία έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζει την πρώτη φάση της άλωσης του χώρου που συμπεριλαμβάνεται στη “Γαλάζια Πατρίδα” και εννοώ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με εκπαιδευμένα μέλη αυτού του ιδιότυπου συμμαχικού στρατού που έχει ήδη εισβάλει στη Β. Συρία, την Αλ Μπαμπ, το Αφρίν και την Ιντλίμπ.
Σ.Κ.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube