Weather Icon
Ελλάδα , Οικονομική Κρίση 12 Οκτωβρίου 2019

Εντολή Ντράγκι για πρόσθετη ληστεία 10 δις υπέρ των τραπεζών και σε βάρος της χώρας

Εντολή Ντράγκι για πρόσθετη ληστεία 10 δις υπέρ των τραπεζών και σε βάρος της χώρας
Ο εκτελεστής της ελληνικής οικονομίας Μάριο Ντράγκι που βραβεύθηκε από την εθελόδουλη Ακαδημία Αθηνών, ως κύκνειο άσμα των ενεργειών του σε βάρος της χώρας μας, έδωσε εντολή ενεργοποίησης του σχεδίου “Ηρακλής”. Πρόκειται για τη ρύθμιση των χιλιορυθμισμένων “κόκκινων δανείων”, με το οποίο οι ελληνικές τράπεζες θα τιτλοποιήσουν περίπου 30 δις κόκκινα δάνεια και το ελληνικό κράτος θα εγγυηθεί τα ομόλογα που θα εκδώσουν γι’ αυτό το σκοπό με 10 δις από το δανεικό μαξιλάρι των 37 δις, τα οποία στην ουσία θα είναι χαμένα και πεταμένα λεφτά από τις τσέπες του ελληνικού λαού.

Ο Ντράγκι διαβεβαίωσε ότι οι εγγυήσεις αυτές του δημοσίου, παρά τους κανονισμούς της ΕΚΤ και της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Ε.Ε (DG comp), δεν πρόκειται να θεωρηθούν παράνομες ως κρατική βοήθεια στις τράπεζες. Βλέπετε, όταν πρόκειται για τις τράπεζες, οι υποτιθέμενοι σιδερένιοι κανόνες της Ε.Ε πετάγονται στο καλάθι των αχρήστων και το κρέας βαφτίζεται ψάρι.
Μέσα στα πολλά εγκληματα σε βάρος της χώρας μας ο χρυσκάνθαρος Ντράγκι ,δεν μπορούσε να μην κάνει άλλο ένα με την αποχώρηση του από την ΕΚΤ: Να “κλέψει νόμιμα” και άλλο ένα πακέτο 10 δις από τις τσέπες των ελλήνων πολιτών που θα πάει στις “μαύρες τρύπες” των τραπεζών και στις τσέπες των παχυλά αμοιβόμενων τραπεζιτών. Μπράβο του ! Και μπράβο στην Ακαδημία Αθηνών και στο κυβερνητικό και αντικυβερνητικό κατεστημένο που τον βράβευσε και τον χειροκρότησε.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube