Weather Icon
Θράκη (Πομακικό) , Τουρκία 30 Σεπτεμβρίου 2019

Τουρκικό Προξενείο σε Αντιδημάρχους Ξάνθης – Μην χειροκροτήσετε το “Ασκέρι του Διαβόλου”

Στις 7 Δεκεμβρίου του 2017 ο Τούρκος Πρέοδρος επισκεπτόταν την Αθήνα και μια μεγάλη κινητοποίηση επικρατούσε στην πρωτεύουσα. Λίγα μέτρα πιο πάνω από το Προεδρικό Μέγαρο, στην συμβολή της Ηρώδου Αττικού και την Β.Σοφίας, στο στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς επικρατούσε αναταραχή, οι Εύζωνες περίμεναν με αγωνία την στιγμή που ο Τούρκος Πρόεδρος θα επιθεωρούσε το άγημα τους. 
Οι περισσότεροι από αυτούς από τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας ήταν κυριολεκτικά το “πόδι” και ετοίμαζαν τόσο την Ευζωνική στολή όσο και την εμφάνιση τους, το «Şeytan asker» ήταν έτοιμο να υποδεχθεί τον Τούρκο Πρόεδρο
Η Προεδρική Φρουρά εδώ και μερικά χρόνια τους Ηγέτες άλλων χωρών τους υποδέχεται μπροστά από το Προεδρικό Μέγαρο και όχι στο αεροδρόμιο. Στο τελετουργικό, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας υποδέχεται τον ηγέτη της ξένης χώρας, ο Διοικητής της Προεδρικής Φρουράς αναφέρει στους δύο ηγέτες ότι η Φρουρά είναι έτοιμη προς επιθεώρηση, οι δύο ηγέτες στέκονται μπροστά στην Ελληνική Σημαία, από την μπάντα ακούγονται οι Εθνικοί ύμνοι των δύο χωρών και στην συνέχεια γίνεται η επιθεώρηση των Ευζώνων.

Για τη συνέχεια Xanthipress 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube