REAL TIME |

Weather Icon
Λαθρομετανάστευση , ΠΦΑ 20 Σεπτεμβρίου 2019

Οι πρόσφυγες, οι ΜΚΟ και το βασίλειο της ανεξέλεγκτης αυθαιρεσίας



Το έχουμε καταλάβει ότι έχουμε εγκλωβιστεί. Δεν είμαστε μια «αποθήκη ψυχών» όπως με ποιητική θεατρικότητα αυτοχαρακτηριζόμαστε. Είμαστε μια ανθρωποπαγίδα στην οποία εγκλωβίζονται πρόσφυγες, μετανάστες αλλά και μεις οι γηγενείς. Και εγκλωβιστήκαμε όταν ο πλέριος ανθρωπισμός του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τα σύνορα για να στείλει στη Μέρκελ ένα εκατομμύριο πρόσφυγες που χρειαζόταν η γερμανική βιομηχανία.

Τώρα ο αρμόδιος για τη Μεταναστευτική πολιτική Γιώργος Κουμουτσάκος μας ενημέρωσε ότι υπάρχει συγκέντρωση χιλιάδων Σύρων μεταναστών στη Σμύρνη από την επαρχία Ιντλίμπ, που είναι έτοιμοι να μας κοπιάσουν. Γνωστοποίησε ότι η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει τρόπο ενίσχυσης των θαλάσσιων συνόρων, αλλά παραδέχτηκε ότι «είναι δύσκολο να στεγανοποιηθούν» (ε και;) ! Παράλληλα ότι «έχουμε εισροές από την Ανατολή και μηδενικές εκροές από τα βόρεια σύνορα μας» – η ανθρωποπαγίδα που λέγαμε.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube