Weather Icon

Η µυστική έρευνα και οι «ύποπτες» µεταφορές

Η µυστική έρευνα και οι «ύποπτες» µεταφορές
Η ΕΛ.ΑΣ. είχε πραγματοποιήσει έφοδο στην κατάληψη «GARE» (φωτ.) και τον Νοέμβριο του 2017. Στην υπό κατάληψη μονοκατοικία είχαν βρεθεί εμπρηστικοί μηχανισμοί, βαριοπούλες, γάντια και ένα ανθρώπινο ομοίωμα με σημαδεμένα τα σημεία του σώματος όπου το χτύπημα είναι περισσότερο επικίνδυνο και επώδυνο. ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS

Μία μυστική έρευνα σε σπίτι 45χρονου αναρχικού στα Εξάρχεια, η παραπομπή στο αυτόφωρο έξι υπηκόων Αφγανιστάν με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και οι πληροφορίες για «ύποπτες» μεταφορές αντικειμένων μεταξύ κατειλημμένων κτιρίων συνθέτουν το άγνωστο παρασκήνιο της πρόσφατης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια.
Οι εκκενώσεις των τεσσάρων καταλήψεων στις οδούς Σπύρου Τρικούπη 15 και 17, Καλλιδρομίου 74 και Ασημάκη Φωτήλα 18 ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας και ολοκληρώθηκαν μερικές ώρες αργότερα. Οι περισσότεροι από τους 143 πρόσφυγες και μετανάστες που έμεναν στα δύο κτίρια της οδού Σπύρου Τρικούπη μεταφέρθηκαν αρχικά στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, στη συνέχεια σε χώρο φιλοξενίας στους Θρακομακεδόνες, πριν καταλήξουν, την Τετάρτη, σε ανοιχτή δομή στον Σχιστό. Οι δύο Ελληνες, ηλικίας 41 και 58 ετών, και ο ένας Γάλλος, 65 ετών, που βρέθηκαν στην κατάληψη αναρχικών «GARE» στην Καλλιδρομίου, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν να δικαστούν την 9η Σεπτεμβρίου για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Για τη συνέχεια Kathimerini

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube