Weather Icon
ΟΗΕ , Περιβάλλον 25 Σεπτεμβρίου 2019

Η οργή των αμνών στην υπηρεσία των λύκων

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, κείμενο
Δημήτρης Γιαννόπουλος

Η αναίσχυντη επιστράτευση (κυριολεκτικά) της νεανικής οργής ως όπλου ψυχολογικού πολέμου και προπαγάνδας στην υπηρεσία μιας παιδαριώδους ουτοπικής “ιδέας” που έκρυβε βαθιά απανθρωπιά πίσω από παιδικά πρόσωπα, σήμαινε τον περασμένο αιώνα την επικράτηση του πιο βάρβαρου ολοκληρωτισμού μέσα στα όρια ενός κράτους.
Σήμερα όμως η νεοταξίτικη τυραννία βρίσκεται στα πρόθυρα επικράτησης σε πλανητικό επίπεδο και η βλοσυρή Γκρέτα δεν μπορούσε παρά να μεταφέρει το οργισμένο μήνυμά της στο ναό της Παγκοσμιοποίησης, τρίζοντας τα δόντια της στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ.
Θα πείτε: Υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στις δυό περιπτώσεις. Πράγματι υπάρχει.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 18 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο


Από τη μια μεριά ήταν αυτοί που ευαγγελίζονταν τη σωτηρία του κόσμου από την οικονομική ανισότητα για να την πνίξουν στο αίμα δεκάδων εκατομμυρίων (εργατών και καπιταλιστών) αδιακρίτως μόλις κατέλαβαν την εξουσία.
Από την άλλη, η Γκρέτα νομίζει πως ο κόσμος θα σωθεί από την «κλιματική αλλαγή» επιβάλλοντας την Παγκόσμια Διακυβέρνηση Μηδενικής Ανάπτυξης χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.


Όποιος πρόλαβε να πλουτίσει, θα μοιραστεί τα πλούτη του, τα αγαθά των φόρων και τα …εδάφη της χώρας του, με αυτούς που δεν «πρόλαβαν» και οι οποίοι δικαιούνται κομμάτι απ’ όλα τα άυλα και υλικά προνόμια των «πλουσίων», μέχρι να τρέφονται όλοι μαζί πάλι με ρίζες όπως στην Καμπότζη των Ερυθρών Χμερ.
Αυτή είναι η λύση που απαιτεί η Γκρέτα από τους «κλεφτες του μέλλοντος μας», σε πολύ αδρές γραμμές.

Για περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν οι χιλιάδες σελίδες των «προγραμμάτων» του ΟΗΕ: Η Ατζέντα 21/30, Το Μεταναστευτικό Σύμφωνο, το Σύμφωνο για την Κλιματική Αλλαγή κλπ.
Αλλά οι πραγματικοί κλέφτες του ανθρώπινου μέλλοντος δεν θα περιμένουν μέχρι τότε.

Μόλις ολοκληρωθούν οι μετακινήσεις και αναμείξεις πληθυσμών στις ηλεκτρονικά ελεγχόμενες μεγαλουπόλεις και «οικονομικές ζώνες» θα μπει σε λειτουργία παγκοσμίως το σύστημα «κοινωνικής βαθμολόγησης» που δοκιμάζεται ήδη από το καρτέλ της Silicon Valley στην μετά-μαοϊκή Κίνα.
Η τέλεια αστυνόμευση σκέψης, προθέσεων, συνηθειών και διαγωγής με δισεκατομμύρια μικροπομπούς/δέκτες και μικροκάμερες σε ευρυζωνικά δίκτυα 5G και LiFi.

Όποιος χάνει μόρια με πολιτικά ανάρμοστη στάση και συμπεριφορά και «πέφτει κάτω από τη βάση», πρώτα θα απολύεται, μετά θα ευνουχίζεται και μετά θα διαγράφεται από το κεντρικό σύστημα της Τεχνητής Νοημοσύνης.
Η διαγραφή όμως δεν θα είναι απλώς εικονική, ούτε θα επιδέχεται έφεσης. Εγκεφαλικό, καρδιακό, καρκίνος ή πείνα …δεν έχει τόση σημασία ο τρόπος, αλλά το αποτέλεσμα, αφού δεν θα το μαθαίνει κανείς.

Πάντως με αυτή την «περιβαλλοντική» ατζέντα ήπιου τεχνοφασισμού, το κλίμα θα έχει σίγουρα σωθεί σε μερικές δεκαετίες, ό,τι και να κάνει ο ήλιος.
Και ο πληθυσμός του πλανήτη θα μειωθεί με απόλυτα φυσικό τρόπο σε «βιώσιμα» επίπεδα, τα οποία έχει χαράξει σε τσιμεντόλιθους το ιερατείο της Νέας Τάξης: 500.000.000 μετάνθρωποι.

σχετικά άρθρα