Weather Icon

Μήνυση κατά του Άγγελου Συρίγου επειδή δεν ονομάζει τους σλάβους “μακεδόνες”

Μήνυση κατά του Άγγελου Συρίγου επειδή δεν ονομάζει τους σλάβους “μακεδόνες”

Τα αποτελέσματα της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ “συμφωνίας” των Πρεσπών που πλέον είναι Νόμος του Ελληνικού Κράτους γίνονται κάθε μέρα και πιο αισθητά. Λογικό ήταν κάποια στιγμή αυτοί που δήθεν θέλουν την Ειρήνη των λαών και υποστήριξαν την προδοτική “συμφωνία” των Πρεσπών να ζητήσουν να εφαρμοστεί ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ο Νόμος που λέγεται “συμφωνία των Πρεσπών”. 

Πρώτο θύμα της εθνομηδενιστικής λαίλαπας ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος τον οποίον συνηθίσαμε να υπερασπίζεται την αδυναμία ακύρωσης της “συμφωνίας”… Ένας νομικός από την …Αίγινα ενοχλήθηκε που ο Άγγελος Συρίγος ονομάζει ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ τους Σκοπιανούς και ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΓΛΩΣΣΑ την σκοπιανή γλώσσα και του έκανε μήνυση με σκοπό να …μη γίνει πόλεμος όπως ισχυρίζεται στο δικόγραφο που κατέθεσε στον Εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Αθηνών. 
Μάλιστα τον εγκαλεί ότι προτρέπει και άλλους Έλληνες να λένε τους σκοπιανούς ως ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ και τον κατηγορεί ότι διαπράτει το αδίκημα της ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ.
Για τη συνέχεια  alithia21

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube