Weather Icon
Ολλανδία , Τουρκία 26 Αυγούστου 2019

Τουρκία και Ολλανδία συνήψαν συμφωνία για τα μελλοντικά αεροπορικά πρότζεκτ


Τέλη Ιουλίου, η Τουρκική Αεροπορική και Διαστημική Βιομηχανία (TAI) σύναψε συμφωνία πλαίσιο για τα μελλοντικά πρότζεκτ με το Ολλανδικό Κέντρο Αεροδιαστημικής (NLR). Στο πεδίο εφαρμογής του πρωτοκόλλου που υπογράφτηκε μεταξύ του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΤΑΙ, Τεμέλ Κοτιλ, και του διευθύνοντα συμβούλου του NLR, Μίχελ Πίτερς, η συνεργασία θα πραγματοποιηθεί στους τομείς της έρευνας των αεροδιαστημικών έργων, τις εκπαιδεύσεις, τον σχεδιασμό, την εξομοίωση, τις δοκιμές και τις νέες κατασκευαστικές τεχνικές.
Ο πρόεδρος και CEO της TAI, Τεμέλ Κοτιλ και η ομάδα του πραγματοποίησαν τεχνική επίσκεψη στο Ολλανδικό Κέντρο Αεροδιαστημικής (NLR). Με την συμμετοχή του CEO του NLR, Μίχελ Πίτερς, η επίσκεψη προχώρησε στην εξέλιξη των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες. Στο πεδίο εφαρμογής της συμφωνίας, οι ακόλουθες περιοχές θα αποτελέσουν τα σημεία συνεργασίας στα αεροδιαστημικά ερευνητικά έργα, εκπαιδεύσεις, δοκιμές, σχεδίαση, εξομοίωση και νέες κατασκευαστικές τεχνικές. Και οι δύο οργανισμοί έχουν στόχο να διερευνήσουν περαιτέρω τις περιοχές συνεργασίας.

Για τη συνέχεια Proelasi

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube