Weather Icon
Δημόσια Διοίκηση , ΠΦΑ 11 Αυγούστου 2019

Δεν είναι ο γιαλός στραβός …

“Kάποτε η Ελλάδα είχε οικονομία (ΑΕΠ) διπλάσιο
 από όλα τα Βαλκάνια, σήμερα μόνη της
 η Ρουμάνικη οικονομία μας έχει ξεπεράσει,
 αυτό κάτι πρέπει να μας λέει”.

“Κάθε οκτώ ώρες γεννιέται στο Ισραήλ μια ​start-up επιχείρηση και οι ιδρυτές της θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο. Είναι κάτι που μας κάνει υπερήφανους”, ανέφερε την εβδομάδα που πέρασε ο Ισραηλινός Πρόεδρος Ρούβεν Ριβλίν, στην αντιφώνησή του κατά το επίσημο δείπνο προς τιμήν του στο Προεδρικό Μέγαρο.
Δεν γνωρίζω αν από την πλευρά της ελληνικής “σοβιετίας” η απάντηση περιελάμβανε κάτι για τον “Μινώταυρο του παγκόσμιου νεοφιλελευθερισμού”, αλλά όλοι είναι σε θέση να γνωρίζουν πως στην Ελλάδα το μόνο που μπορεί να γεννιέται κάθε οκτώ ώρες είναι κάποιος άχρηστος δημόσιος οργανισμός προκειμένου να μισθοδοτήσει πελάτες της κομματοκρατίας.
Στο “Νταχάου” της ελληνικής οικονομίας start ups όπως π.χ. η “Taxi-beat” ακόμη και αν καταφέρουν να επιβιώσουν της γέννας απειλούνται με αφανισμό από κομισάριους τύπου Σπίρτζη…
Στην Ελλάδα κυβερνούν οι συντεχνίες των “Λουράντων”, των “Λυμπερόπουλων”, των “Φωτόπουλων”, των “Μπαλασόπουλων” κλπ. Τα κόμματα που κερδίζουν τις εκλογές λειτουργούν σαν μαριονέτες του μεταπολιτευτικού παρακράτους των συντεχνιών και των συνδικαλιστών του δημοσίου.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube