Weather Icon
Λαθρομετανάστευση , ΠΦΑ 27 Αυγούστου 2019

Πουλάνε ανθρωπισμό με τις περιουσίες των άλλων

Πουλάνε ανθρωπισμό με τις περιουσίες των άλλων

Του Σάκη Μουμτζή
Η κυβέρνηση έπραξε για μιαν ακόμα φορά το αυτονόητο. Εφάρμοσε τον νόμο, καθώς οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων κατειλημμένων κτηρίων είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους, για τις οποίες πλήρωναν τους αναλογούντες φόρους.
Οι δε δυστυχισμένοι πρόσφυγες που ζούσαν μέσα σε άθλιες συνθήκες, κανονικά θα έπρεπε να φιλοξενούνται σε οργανωμένες δομές που θα έπρεπε να υπάρχουν, καθώς η ΕΕ χρηματοδοτεί την Ελλάδα με δισεκατομμύρια ευρώ.
Ένα μεγάλο θέμα, που ελπίζω να απασχολήσει την Ελληνική Δικαιοσύνη είναι πού πήγαν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια. Ας αναζητηθούν οι ποινικές ευθύνες για εκείνα τα κυβερνητικά στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που διαχειρίσθηκαν αυτά τα κεφάλαια.
Το ζήτημα πέρα από την ανθρωπιστική του διάσταση έχει και την πολιτική του διάσταση.
Οι «φιλεύσπλαχνοι» αριστεροί καλούσαν τους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους να έρθουν στην πατρίδα μας και στην συνέχεια τους πετούσαν σαν σκουπίδια στους δρόμους της Αθήνας ή τους στοίβαζαν σε χώρους «φιλοξενίας» όπως της Μόριας.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube