Weather Icon
Δημόσια Διοίκηση , ΠΦΑ 16 Ιουλίου 2019

Πουλάμε και τα χαλιά για να κρατήσουμε την υπηρέτρια!!!

Πουλάμε και τα χαλιά για να κρατήσουμε την υπηρέτρια!!!
Του Γιώργου Κράλογλου
Η κρατικοποίηση, στην 10ετία 1975-1985, έγινε μόνο για 70.000 κομματόσκυλα της νομενκλατούρας. Διώξτε τους και διοικήστε τις ΔΕΚΟ από τα υπουργεία

Για να αντιληφθούμε πόσο άχρηστα ήταν και είναι (τα 45 χρόνια της μεταπολίτευσης) όλα τα Δ.Σ. και πόσο στοίχησαν και στοιχίζουν στον ελληνικό λαό οι Διοικήσεις κρατικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών θα πάρουμε κάποια παραδείγματα (και από τη χθεσινή επικαιρότητα) ξεκινώντας με τη ΛΑΡΚΟ (Χ. Φλουδόπουλος: Συνεχίζεται ο εμπαιγμός…). 

Το Δ.Σ. της ΛΑΡΚΟ θα κάνει σύσκεψη σήμερα για ασχοληθεί με τι νομίζετε; 
Μήπως και συμφωνήσουν (όσοι διαφωνούν από τη Διοίκηση) να εγκρίνουν την νέα σύμβαση εργασίας, με αυξήσεις και επιδόματα κάθε είδους και κάθε φαντασίας… Τα λεφτά της νέας σύμβασης θα περάσουν όμως και από τα ταμεία της ΔΕΗ. Προς την οποία η ΛΑΡΚΟ χρωστάει περισσότερα από 300 εκατ. ευρώ!!!
Αυτά μόνο έχει να κάνει το Δ.Σ. της ΛΑΡΚΟ. Γα την τύχη της (εδώ και 30 χρόνια) αποφασίζουν κυβερνήσεις και κόμματα που κυβέρνησαν (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και εκείνα που δεν κυβέρνησαν (ΚΚΕ και παραφυάδες του ΣΥΡΙΖΑ)!!! Σε καμία περίπτωση όμως η νομενκλατούρα των διορισμένων Δ.Σ. 
Να μη φύγουμε από την επικαιρότητα. Στη ΔΕΗ. Υπάρχει έστω και ένας (και του 2-3% της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ…) που να πιστεύει ότι ο εργατοπατέρας, σύντροφος Παναγιωτάκης, διοίκησε τη ΔΕΗ την 4ετία του ΣΥΡΙΖΑ; Ότι έγραψε μια απόφαση και υποχρέωσε την ΔΕΗ να την εφαρμόσει. Εκτός βεβαίως από αυξήσεις στο ρεύμα; 

Για τη συνέχεια capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube