Weather Icon
Δημόσια Διοίκηση , ΠΦΑ 2 Ιουλίου 2019

ΤΑΙΠΕΔ προς Λάρκο: Μην τολμήσετε να υπογράψετε τη σύμβαση-πρόκληση




Αμετανόητη και απτόητη η κομματικά διορισμένη διοίκηση της Λάρκο επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα προγραμματίζοντας για αύριο Τετάρτη 3 Ιουλίου, διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, προκειμένου να υπογράψει τη νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση Εργασίας τριετούς διάρκειας.  


Όπως αποκάλυψε χθες το Capital.gr η προωθούμενη ΕΣΣΕ περιλαμβάνει πλήθος προνομίων, επιδομάτων και αδικαιολόγητα υψηλών αμοιβών για μια χρεοκοπημένη εταιρεία που αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και δεν έχει δημοσιεύσει ισολογισμό τα τελευταία 3 χρόνια.  


Και ενώ η διοίκηση της Λάρκο επιχειρεί να δεσμεύσει την επόμενη κυβέρνηση, υπογράφοντας συμφωνία με τους εργαζόμενους με τριετή ισχύ το Capital.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας επιστολή – τεκμήριο που δείχνει ότι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της υπό κρατικό έλεγχο βιομηχανίας, παραπλάνησαν τους μετόχους της εταιρείας παρέχοντας ρητές διαβεβαιώσεις ότι η προωθούμενη ΕΣΣΕ μειώνει τα κόστη μισθοδοσίας.  


Υπό το φως των αποκαλύψεων του περιεχομένου της συλλογικής σύμβασης, ωστόσο, ο βασικός μέτοχος της Λάρκο, το ΤΑΙΠΕΔ επανέρχεται και ζητεί να μην βάλει την υπογραφή της η διοίκηση στην εν λόγω συμφωνία.  


Αυτό ζητεί με επιστολή που απέστειλε χθες προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της Λάρκο σε αυστηρό ύφος ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Άρης Ξενόφος. 

για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube