Weather Icon
Δημόσια Διοίκηση , ΠΦΑ 25 Ιουλίου 2019

Συντρόφια, είστε για ένα κοινωνικό πείραμα;

Συντρόφια, είστε για ένα κοινωνικό πείραμα;

Να αφήσουμε ένα πανεπιστήμιο να συνεχίσει να λειτουργεί (;) όπως και σήμερα. Κι όλα τα άλλα να τα μπολιάσουμε με τις ιδέες που εμπνέουν τους ακαδημαϊκούς κύκλους σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Ένα «αριστερό» πανεπιστήμιο και όλα τα άλλα… νεοφιλελεύθερα. Να δούμε πόσοι αριστεροί στο… αριστερό πανεπιστήμιο δεν θα ζητήσουν στο τέλος… μεταγραφή για την… κόλαση του νεοφιλελευθερισμού!
Να αφήσουμε ένα πανεπιστήμιο -μόνο- που να ισχύει το άσυλο, που να επιτρέπονται οι αιώνιοι φοιτητές, που θα απαγορεύεται η σύνδεση με τον ιδιωτικό τομέα και που γενικά να κάνουν κουμάντο οι συλλογικότητες. Ένα πανεπιστήμιο σαν κι αυτό που υπερασπίζονται οι των αριστερών συσπειρώσεων μαζί με τους Κνίτες στο λιοπύρι του Ιουλίου.
Κι από την άλλη πλευρά θα έχουμε πανεπιστήμια για να εξυπηρετούν τον σκοπό τους. Να εργάζονται για την πρόοδο της επιστήμης τους και των φοιτητών τους. Τα πανεπιστήμια συντηρούνται από τους φόρους των Ελλήνων πολιτών για να υπηρετούν τον ιερό σκοπό της διάδοσης της επιστημονικής γνώσης, την συμμετοχής της χώρας στο παγκόσμιο επιστημονικό γίγνεσθαι, την παροχή ίσων ευκαιριών σε όσα ελληνόπουλα επιθυμούν να προοδεύσουν, να αριστεύσουν, να βελτιώσουν και να καθορίσουν έτσι τη ζωή τους.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube