REAL TIME |

Weather Icon
Γενικά θέματα 25 Ιουλίου 2019

Βόρεια Κορέα: Ένας από τους βαλλιστικούς πυραύλους ήταν νέο μοντέλο

Τουλάχιστον ένας από τους δύο βαλλιστικούς πυραύλους που εκτόξευσε σήμερα η Βόρεια Κορέα είναι νέο μοντέλο, το οποίο σχεδιάστηκε πρόσφατα, και διένυσε απόσταση 690 χιλιομέτρων, ανακοίνωσε αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας της Νότιας Κορέας στο πρακτορείο Reuters.
Ο άλλος πύραυλος διένυσε απόσταση περίπου 430 χιλιομέτρων προτού πέσει στη θάλασσα, στα ανοικτά των ανατολικών ακτών της Βόρειας Κορέας, πρόσθεσε ο αξιωματούχος. Ο ίδιος σημείωσε ότι διεξάγεται λεπτομερής ανάλυση προκειμένου να επιβεβαιωθεί αν οι δύο πύραυλοι είναι το ίδιο μοντέλο.

Αυτή είναι η πρώτη εκτόξευση πυραύλων από πλευράς Βόρειας Κορέας που καταγράφεται μετά τη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη που χωρίζει την κορεατική χερσόνησο στα τέλη του Ιουνίου.

Σημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube