Weather Icon
Γενικά θέματα 23 Ιουλίου 2019

Πλουσιότερη ευρωπαϊκή πόλη το 2060. Πώς και γιατί;


Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η έρευνα της εταιρίας Grosvenor Casinos που παρουσιάστηκε πρόσφατα σε μεγάλο αγγλικό site. Σύμφωνα με αυτή το Βουκουρέστι είναι ήδη η 9η πλουσιότερη ευρωπαϊκή πόλη και το 2050 θα περάσει στην πρώτη θέση, όπου και θα παραμείνει το 2060, όπως αναλύεται. Μαζί του στις πρώτες 10 πλούσιες πόλεις σήμερα και σε 41 χρόνια θα βρούμε 5 γερμανικές πόλεις, το Παρίσι, το Λουξεμβούργο κ.α.
Για ένα μεγάλο τμήμα ανθρώπων στην Ελλάδα που δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις ή έχουν απλά εμμονές, «αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει, βλέπω τους Ρουμάνους γύρω μου», όπως λένε χαρακτηριστικά. Η αλήθεια όμως είναι πως όπως η Ρουμανία απογειώθηκε, το ίδιο συνέβη και με το Βουκουρέστι, την πρωτεύουσά της. Ας δούμε το πώς και το γιατί, για να παίρνουμε ιδέες, τώρα που φαίνεται ότι υπάρχουν και στην Ελλάδα άνθρωποι που θέλουν να αναπτύξουν και να ανεβάσουν τη χώρα μας πιο ψηλά.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube