REAL TIME |

Weather Icon

Ανάλυση του Σάββα Καλεντερίδη για τις εκλογές στην Κωνσταντινούπολη: Η πρώτη ήττα στρατηγικής φθοράς του Ερντογάν – Νικητές ο Ιμάμογλου και οι Κούρδοι (ηχητικό)

Ραδιοφωνική συνέντευξη στον Γιώργο Σαχίνη, στον 9,84

Η ήττα στην Κωνσταντινούπολη , αφορά αποκλειστικά τον Ερντογάν, είναι η πρώτη του ουσιαστική φθορά και αυτό καθιστά απρόβλεπτες τις εξελίξεις ως προς το που θα κινηθεί πλέον στην εξωτερική του πολιτική  , ως συνέπεια των εσωτερικών εξελίξεων στην Τουρκία, λέει ο γεωπολιτικός αναλυτής  Σάββας Καλεντερίδης, μιλώντας στον 98.4. 
Η νίκη Ιμάμογλου κατά τον κ. Καλεντερίδη, επικυρώνει τον ρυθμιστικό ρόλο που παίζει πλέον το Κουρδικό στοιχείο, ενώ για τον Ιμάμογλου υπογράμμισε ότι αναδεικνύεται στον νέο πολιτικό παίκτη με ρόλο αντι-Ερντογάν.

Κατά τον Σ.Καλεντερίδη,  οι γεωπολιτικές εξελίξεις μεταβάλλονται ραγδαία και η Ελλάδα πρέπει να κινηθεί με σοβαρή και υπεύθυνη στάση , χωρίς να ρίξει τα εθνικά θέματα στο βωμό των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων της προεκλογικής περιόδου.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube