REAL TIME |

Weather Icon
Δημόσια Διοίκηση , ΠΦΑ 21 Ιουνίου 2019

Η “ηλεκτρική καρέκλα” του λαού έχει όνομα “ΣΥΡΙΖΑ-ΔΕΗ”

“Ψιλολόγια” τα 2,5 δισ. που πήρε η Ολυμπιακή από τον λαό. Η ΔΕΗ να δείτε. Ζημιές 1 δισ. και 16.747 μισθοί. Ο λογαριασμός έρχεται την άλλη Πέμπτη…
Ας πάρουμε μια εικόνα των ημερών, για να αντιληφθούμε την έκταση της γελοιότητας του κρατισμού και στο ηλεκτρικό ρεύμα, όπως το πληρώνει ο λαός και μόνο ο λαός.
Ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), δηλαδή το κρατικό μονοπώλιο της ΔΕΗ, ευχαρίστησε με δημόσια δήλωσή του (!) την αστυνομία επειδή τσάκωσε συμμορίες της τριετίας 2015-2018, με τις ρευματοκλοπές από 300 παροχές ηλεκτρικού ρεύματος αξίας 1,5 εκατ ευρώ.
Προσέξτε τώρα. Το επισήμως αποδεκτό κλεψιμαίικο ρεύμα προστίθεται στα 250 εκατ. ευρώ ρευματοκλοπων της ΔΕΗ και στα 400 εκατ. ευρώ “επισήμων κλοπών” από το ίδιο το κράτος (ΛΑΡΚΟ και άλλες κρατικές ) που τρέφει το μονοπώλιο ΔΕΗ και δεν ξέρει τώρα ποιόν να φεσώσει… με 1 δισ. ζημιές. 
Και πάμε να δούμε πώς η ΔΕΗ θα “τσουρουφλίσει” τον λαό γιατί η πρώτη αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ , του Αλέξη Τσίπρα, “δικαιολόγησε την επανάστασή της… και με ανατροπή των σχεδίων πώλησης μέρους του μονοπωλίου (2013-2014).
Η ΔΕΗ ως “ηλεκτρική καρέκλα”, για τον λαό, “συναρμολογήθηκε”… το 2007-2008 από “αντάρτικα σόου” των “δυνάμεων της αριστεράς και της προόδου” (ανάθεμά μας…), στη μακρά περίοδο της “Φωτοπουλειάδας”, που ακολούθησε τα “μεταμοντέρνα”, σχέδια και τις τακτικές “τύπου ΣΥΡΙΖΑ”. Αυτό φάνηκε στην πράξη μετά το 2012. 

Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube