Weather Icon

Η Επιτροπή Θεσμών της Βουλής των Αντιπροσώπων στηρίζει πλήρως την Κυπριακή Υπηρεσία Πληροφοριών (ΚΥΠ)

Η Επιτροπή Θεσμών της Βουλής των Αντιπροσώπων στηρίζει πλήρως την Κυπριακή Υπηρεσία Πληροφοριών (ΚΥΠ)
Την στήριξη αλλά και την εκτίμηση της Επιτροπής Θεσμών προς έργο της Κυπριακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΚΥΠ) εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ζαχαρίας Ζαχαρίου.

Μιλώντας μετά τη σημερινή συνεδρία, η Επιτροπή Θεσμών είχε σήμερα συνάντηση με τον Διοικητή της ΚΥΠ στο πλαίσιο των σχέσεων του ελέγχου της λειτουργίας της ΚΥΠ για να εξετάσει αν έχει ολοκληρωθεί η εφαρμογή της νομοθεσίας στην Υπηρεσία και πώς λειτουργεί το όλο πλαίσιο ενόψει της ψήφισης νομοσχεδίου για παρακολούθηση τηλεφωνημάτων. Όπως είπε έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ΚΥΠ και οι σχέσεις της με την Υπηρεσία είναι άριστες. Όπως τόνισε υπάρχει μια στενή συνεργασία και αλληλοκατανόηση με την ΚΥΠ και εξέφρασε την πεποίθηση πως η ΚΥΠ σήμερα λειτουργεί προς όφελος των όλων πολιτών και όχι μόνο των κυβερνώντων, και της πατρίδας την ώρα που η χώρα μας δέχεται απειλές και στην ΑΟΖ και αλλού.
«Η προσφορά της ΚΥΠ σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή σε αυτό το πλαίσιο που λειτουργεί με τη στενή συνεργασία όλων, είναι άριστη, θέλουμε να την ενδυναμώσουμε και να την βοηθήσουμε να γίνει ακόμα καλύτερη», είπε.

 
Πηγή: Philenews/ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube