Αιγαίο , Τουρκία 20 Ιουνίου 2019

Χωρίς να γίνουν θυσίες δεν υπάρχει ελευθερία

Χωρίς να γίνουν θυσίες δεν υπάρχει ελευθερία

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση προτάσσουν μια παράλογη, ψοφοδεή και ανιστόρητη στάση απέναντι στην επιθετικότητα της Τουρκίας



Από τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη
Η στάση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης απέναντι στην επιθετικότητα της Αγκυρας είναι χαρακτηριστική της βαθιάς παρακμής μας. Παρότι οι κύριοι διαγκωνιζόμενοι για την εξουσία στις 7 Ιουλίου ενδύονται τον μανδύα της σωφροσύνης υπέρ της ειρήνης, στην ουσία προτάσσουν μια ψοφοδεή, παράλογη και ανιστόρητη στάση, που θα προκαλέσει την επίθεση των Τούρκων, ώστε να επιβάλουν τετελεσμένα, διότι εκπέμπεται το μήνυμα της δειλίας. Ουδέποτε βρεθήκαμε σε τόσο μεγάλα διλήμματα με τόσο μικρή ηγεσία. Ο τουρκικός επεκτατισμός δεν φύτρωσε χθες. Δεν είναι δημιούργημα της Κουμουνδούρου. Ο Ερντογάν δεν δίνει μπακίρα για το τι θέλει ο Τσίπρας. Τα τουρκικά σχέδια για διχοτόμηση και οριστική κατάληψη της Κύπρου ξεκινούν από την επομένη της πώλησής της στους Αγγλους, από τον προπερασμένο αιώνα. Οι Τούρκοι πάντα λένε τι θέλουν, έχουν την υπομονή δεκαετιών για να μας βρουν μπόσικους, ψοφοδεείς, για να επιτεθούν σαν αρπακτικά και να προωθήσουν τα συμφέροντά τους. 

Για τη συνέχεια dimokratianews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube