REAL TIME |

Weather Icon

Σαμαράς: Ο Παπαγγελόπουλος είναι ο «Ρασπούτιν» – Τι απαντά ο υπουργός

Ο πρώην πρωθυπουργός υποστηρίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε και σχεδίασε μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης κινήσεις για εκμετάλλευση του φακέλου Novartis.

 INTIME NEWS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι το πρόσωπο με το προσωνύμιο «Ρασπούτιν» που φέρεται να έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο στους εισαγγελικούς χειρισμούς της υπόθεσης Novartis, όπως καταγγέλλει ο Αντώνης Σαμαράς.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο πρώην πρωθυπουργός βάζει στο κάδρο και τον πρωθυπουργό, δηλώνοντας βέβαιος ότι ο Αλέξης Τσίπρας σχεδίασε και εκτέλεσε τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης μαζί με τον «Ρασπούτιν».
«Ας μην κρύβονται λοιπόν», αναφέρει.
Η δήλωση Σαμαρά έρχεται στην σκιά των καταγγελιών του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή για πολιτικές παρεμβάσεις στην εισαγγελία διαφθοράς και προαποφασισμένες διώξεις πολιτικών δίχως πειστήρια.


Ο κ. Αγγελής έχει επίσης ζητήσει να ανακληθούν από το αρχείο οι μηνύσεις του κ. Σαμαρά, του πρώην υπουργού Ευάγγελου Βενιζέλου και του επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου.


Απάντηση Παπαγγελόπουλου


«Ρασπούτιν στο χώρο της Δικαιοσύνης δεν υπάρχει σήμερα» απάντησε ο κ. Παπαγγελόπουλος, προειδοποιώντας με προσφυγή στην Δικαιοσύνη και προαναγγέλλοντας μάλιστα πως εφεξής θα απαντά άμεσα σε βολές εναντίον για την υπόθεση Novartis.


Σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός υποστηρίζει πως το μόνο που υπάρχει είναι προσπάθειες «κάποιων να αποπροσανατολίσουν το λαό και να συγκαλύψουν τις δικές τους μεγάλες ευθύνες». Σημειώνει πως απέφευγε τις πολιτικές τοποθετήσεις ώστε να μην προκαλεί ένταση ενόψει εκλογών όμως πλέον θα απαντά προφορικά και γραπτά.


«Τελικά θα με αναγκάσουν να προσφύγω στη Δικαιοσύνη για να αποκαλύψω και να αντιμετωπίσω θεσμικά τους πραγματικούς σκευωρούς, τους παρανοϊκούς κακοήθεις συκοφάντες, τις μεθόδους και τα όργανα του παρακράτους που χρησιμοποιούν», καταλήγει.




Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/407287/samaras-o-papaggelopoulos-einai-o-raspoutin1/#ixzz5ra0h1H9b 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube