Weather Icon
Γενικά θέματα 12 Ιουνίου 2019

Το έγκλημα ακολουθεί η τιμωρία…

Το έγκλημα ακολουθεί η τιμωρία…



“Τίποτα δεν σας σώζει, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα και εσύ Τασία αλλά κι ‘συ κυρ Θοδωρή” ανέφερε πριν από λίγες μέρες η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δέσποινα Χαραλαμπίδου, σχολιάζοντας με αφορμή τη μετάταξη της κόρης της κας Χριστοδουλοπούλου από τα ΕΛΤΑ στη Βουλή.

Λίγες μέρες νωρίτερα η άλλοτε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Βουλής κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015 κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε δηλώσει: “…Νομίζω ότι αυτό το παράδειγμα είναι πέραν των ορίων του γελοίου και του ξεπεσμού. Είναι όμως, ξέρετε, και μια συνθήκη, το να διορίζονται οι μπαμπάδες, οι κόρες, οι γιοι, οι μέχρι 10ου βαθμού συγγενείς, όλοι οι ανάξιοι σε θέσεις αξίων. Όλη αυτή η συνθήκη είναι που δημιουργεί ένα αίσθημα μπόχας, ένα αίσθημα αφόρητης πια κατάστασης στην κοινωνία…”.
Εκφράσεις σαν τις παραπάνω τις ακούς πλέον όλο και πιο συχνά και από μέλη και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος ενώ στην Κοινωνία παραέξω από τους κύκλους που νέμονται τα προνόμια της εξουσίας ακούγονται με αυξανόμενη ένταση εδώ και καιρό.

Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube