Weather Icon
Ελλάδα , ΠΦΑ 24 Ιουνίου 2019

Όταν συνδικαλιστές και καταληψίες αναλαμβάνουν την εξουσία!

Όταν συνδικαλιστές και καταληψίες αναλαμβάνουν την εξουσία!



Η ΔΕΗ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία, βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση. Την παρέλαβαν με κέρδη, την παραδίδουν με χρέη τύπου Ολυμπιακής! Για όποιον απορεί ακόμη πως μία χώρα οδηγείται στα μνημόνια μπορεί να ρωτήσει τον κ. Τσίπρα και την διοίκηση Παναγιωτάκη. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο αριστερός συνδικαλιστής στην ΓΕΝΟΠ Παναγιωτάκης νόμιζε, χρόνια τώρα, ότι «αυτοί τα ξέρουν καλύτερα».
Η περίπτωση της ΔΕΗ είναι από εκείνες που μας επιτρέπει να πούμε ότι «ναι, οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι». Παρέλαβαν μία εταιρεία με κέρδη και την παραδίδουν υπό συνθήκες κόκκινου συναγερμού. Κι όμως! Θυμόμαστε τον συνδικαλιστή κ. Παναγιωτάκη να συμμετέχει στις καταδρομικές «παρεμβάσεις» της ΓΕΝΟΠ, τότε που η ελληνική κοινωνία δεχότανε έναν ωμό εκβιασμό: Ή κατεβασμένους διακόπτες ή το κράτος της ΓΕΝΟΠ.
 Κι έφτασε η ώρα που ο εκλεκτός του συνδικαλιστικού κινήματος κ. Παναγιωτάκης, πήρε τα ηνία της εταιρείας στα χέρια του. Την ευκαιρία να αποδείξει ότι αυτός μπορούσε καλύτερα, όπως και οι άλλοι φίλοι του συνδικαλιστές. Καλύτερα σε σχέση με τους τεχνοκράτες που κρατούσαν επί χρόνια με κόπο όρθια αυτή την εταιρεία!
Οι… εχθροί του λαϊκού κινήματος, λοιπόν, κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανή την ΔΕΗ. Οι συνδικαλιστές, που δήθεν λειτουργούν στο όνομα του λαού, πως ακριβώς εξυπηρέτησαν το λαϊκό συμφέρον; Φορτώνοντας στις πλάτες του ελληνικού λαού ένα πτώμα που θα κοστίσει, στο τέλος, μερικά δισεκατομμύρια ευρώ;

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube