REAL TIME |

Weather Icon

Απίστευτος κυνισμός! Τασία Χριστοδουλοπούλου για τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή: Αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες…

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου παραδέχθηκε κυνικά οτι αξιοποίησε «κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά…» για τη μετάταξη της κόρης της στο κοινοβούλιο – Δείτε το βίντεο

«Προφανώς, με την έννοια που το λέμε, ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά…» ήταν η απάντηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο ερώτημα αν η πρόσληψη της θυγατέρας της στη Βουλή δημιουργεί ηθικό θέμα.
Με κυνισμό αλλά και ειλικρίνεια, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής παραδέχθηκε ότι για τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά…».
«Υπάρχει ζήτημα, δεν το συζητάμε αυτό, ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή φώναξε έλα έδω» συνέχισε η κυρία Χριστοδουλοπούλου όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους του Alpha να εξηγήσει αν υπάρχει ηθικό ζήτημα από τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή λίγες ημέρες πριν τις πρόωρες εκλογές.

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ωστόσο ότι η απόσπαση της κόρης της στη Βουλή των Ελλήνων «δεν επιβαρύνει το Δημόσιο ούτε με μια δραχμή γιατί ήδη πληρωνόταν από το Δημόσιο…». Κατά την άποψη της αντιπροέδρου της Βουλής οι αποσπάσεις, μετατάξεις και προσλήψεις συγγενών, φίλων, πρώην συζύγων ή μετακλητών υπλλήλων στο κοινοβούλιο έγιναν «ανεξαρτήτως πολιτικών φρονημάτων και πολιτικής τοποθέτησης».

Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube