Weather Icon
Γενικά θέματα 12 Ιουνίου 2019

Δικαιώνετε τον Σαμαρά ηλίθιοι

Δικαιώνετε τον Σαμαρά ηλίθιοι
Χτες ήταν η επέτειος του μαύρου στην ΕΡΤ. Προχτές η ΕΡΤ, με μια πρωτοφανή καθεστωτική κίνηση έδωσε το δικαίωμα στους θιασώτες των σκληρών λύσεων να δικαιολογήσουν την ακραία εκείνη κίνηση του 2013. Περιφρονώντας τους τηλεθεατές, τους φορολογούμενους από τους οποίους ζει, τη Δημοσιογραφία και τη Δημοκρατία. Η κατάργηση των ειδήσεων για να καλυφθεί το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ δεν συνοδεύτηκε ούτε από μια παραίτηση. Αλλά, ούτε και από μια πραγματικά έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης. Ο μιθριδατισμός έχει επικρατήσει.
Προχτές το βράδυ η ΕΡΤ δεν μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όπως έχει θεσμική υποχρέωση. Υποχρέωση απέναντι στο λαό. Και σε εκείνον που την παρακολουθεί και σε εκείνον που την πληρώνει. Οι υπεύθυνοι του καναλιού επέλεξαν να μεταδώσουν αντί ειδήσεων όλη την προεκλογική φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μουσικής για την επόμενη τετραετία.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube