REAL TIME |

Weather Icon
Γενικά θέματα 5 Ιουνίου 2019

Εμείς θα πάρουμε μαθήματα από αυτούς που μας έβλεπαν με το κυάλι και τώρα μας έχουν πια προσπεράσει;

Ηyundai: 3 εκατ. οχήματα από το εργοστάσιο της Τσεχίας


H παραγωγική μονάδα Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) της Hyundai στο Nošovice της Τσεχίας γιορτάζει την παραγωγή τριών (3) εκατομμυρίων αυτοκινήτων από την έναρξη λειτουργίας της το 2008


Η Hyundai Motor γιορτάζει την παραγωγή τριών (3) εκατομμυρίων αυτοκινήτων που παράχθηκαν στο εργοστάσιο της Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) στο Nošovice της Τσεχίας. Τον Μάιο, η εταιρεία παρήγαγε το αυτοκίνητο με αύξοντα αριθμό 3.000.000. Το αυτοκίνητο ορόσημο ήταν ένα δημοφιλές μοντέλο υψηλών επιδόσεων i30 N και προορίζεται για πελάτη της εταιρείας στη Γερμανία.


Η επιτυχία του εργοστασίου δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τους υπαλλήλους του και για τον εορτασμό αυτού του επιτεύγματος, η HMMC διοργάνωσε ειδική τελετή στις 30 Μαΐου 2019. Με επίτιμους προσκεκλημένους τον κυβερνήτη της περιοχής, δημάρχους των γύρω πόλεων και δήμων, αντιπροσώπους, προμηθευτές και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη γιορτή για το πολύ σημαντικό αυτό επίτευγμα της εταιρείας.



Για τη συνέχεια  Iefimerida

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube