Weather Icon
Γενικά θέματα 8 Ιουνίου 2019

Τι αλλάζει στην επικοινωνιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ – Τη Δευτέρα 10/9 ο Τσίπρας παρουσιάζει το προεκλογικό του πρόγραμμα

Τι αλλάζει στην επικοινωνιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ – Τη Δευτέρα 10/9 ο Τσίπρας παρουσιάζει το προεκλογικό του πρόγραμμα
Στρατηγική, ψηφοδέλτια και πρόγραμμα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
Επικοινωνιακή αντεπίθεση ετοιμάζει το Μέγαρο Μαξίμου στην αφετηρία της προεκλογικής του εκστρατείας  για τις επικείμενες εθνικές εκλογες της 7ης Ιουλίου. 
Τη Δευτέρα οπότε και ανοίγει επίσημα η προεκλογική περίοδος αναμένεται η εν λόγω αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ με βάση το πρόγραμμά του η οποία θα παρουσιαστεί το βράδυ – αφου προηγουμένως ο Αλέξης Τσίπρας επισκεφθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο για να του ανακοινώσει ότι προκηρύσσει εκλογές και διαλύεται η Βουλή – σε μια ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής. 
Το τετράπτυχο στο οποίο θα κινηθεί το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με το οικονομικό επιτελείο περικλείει τις προτεραιότητες που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως επισημαίνουν κυβερνητικά στελέχη. Σε αυτό το πλαίσιο, στο Μέγαρο Μουσικής αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να περιγραφούν οι τέσσερις στόχοι που προτάσει το κυβερνών κόμμα για την επόμενη μέρα των εκλογών. 
Ο ένας από αυτούς έχει να κάνει με 500.000 νέες θέσεις εργασίας για την επόμενη τετραετία προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανεργία και κυρίως η ανεργία των νέων. 
Γι αυτό, όπως τονίζουν κυβερνητικά στελέχη στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα δοθεί έμφαση στα κίνητρα προς τις επιχειρήσεις έτσι ώστε να προσλαμβάνουν  νέους και εργαζόμενες γυναίκες. Επίσης, τα κίνητρα αυτά θα έχουν να κάνουν, όπως υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές, με τη φορολογία ή ακόμα και με τις ασφαλιστικές εισφορές. 
Σε κάθε περίπτωση, το δυνατό χαρτί που αναμένεται να ρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο τραπέζι σε αυτή την προεκλογική περίοδο, όπως διατείνονται στελέχη από το κυβερνητικό στρατόπεδο, θα αφορά μια νέα αύξηση του κατώτατου μισθού. 

Στρατηγική, ψηφοδέλτια και πρόγραμμα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Στο μεταξύ, στην κεκλεισμένων των θυρών Κεντρική Επιτροπή που συνεδρίασε το απόγευμα της Παρασκευής, στο επίκεντρο βρέθηκαν η αναδιάταξη του κόμματος, τα ψηφοδέλτια και το πρόγραμμα. 
Ο Αλέξης Τσίπρας στην εισήγηση του, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να επιμείνουν προγραμματικά στην αντίθεσή τους με τη ΝΔ. 
Μάλιστα, τόνισε ότι στο επίκεντρο της μάχης των εκλογών, θα πρέπει να μπει η προγραμματική συζήτηση, σε κάθε τομέα. «Να αναδειχθεί τι παραλάβαμε το 2015, σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και καταστροφής, και τι υλοποιήσαμε.
 Θα πρέπει να καταθέσουμε το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα, ώστε οι πολίτες να μπορούν να συγκρίνουν τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ», εξήγησε. 
Ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με κομματικές κομματικές πηγές είπε πως  θα πρέπει να αρχίσει άμεσα μια καμπάνια για την κινητοποίηση φίλων και υποστηρικτών. 
«Τα ψηφοδέλτιά μας θα πρέπει να ενισχυθούν με νέα πρόσωπα που θα σηματοδοτήσουν και το άνοιγμα μας σε ενεργές δυνάμεις στις τοπικές κοινωνίες», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 
Στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές, οι πληροφορίες θέλουν το σύνθημα που θα προτάξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο διάστημα που ακολουθεί μέχρι την προσφυγή στις κάλπες να ειναι, ψηφίζουμε για τη ζωή μας και τη ζωή της κοινωνίας. 

Χρύσα Κλειτσιώτη
www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube