Weather Icon

Οι διεθνείς εξελίξεις στην ατζέντα της συνάντησης Αρχιεπισκόπου – Brownback

brownback ieronimos 9
Του Αιμίλιου Πολυγένη
Ζητήματα που αφορούν τις θρησκευτικές ελευθερίες στην Ελλάδα, τις σχέσεις μεταξύ των Ορθοδόξων Εκκλησιών αλλά και το ζήτημα της Εκκλησίας της Ουκρανίας συζήτησαν σήμερα το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τον πρέσβη Samuel Brownback, επικεφαλής της υπηρεσίας θεμάτων διεθνούς θρησκευτικής ελευθερίας των ΗΠΑ.
Στη συνάντησή τους είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για όλα τα ζητήματα και τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναφέρθηκε στις θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος στα παραπάνω ζητήματα και στο πως προβλέπεται να τοποθετηθεί η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, επί αυτών στο προσεχές διάστημα.
Να σημειωθεί ότι τον κ. Brownback συνόδευε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Geoffrey Pyatt και στελέχη της διπλωματικής υπηρεσίας της Πρεσβείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr αύριο, Τρίτη 7 Μαϊου ο κ. Brownback θα γίνει δεκτός στο Άγιο Όρος από Ηγουμένους Μονών και τον πολιτικό Διοικητή κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.
brownback ieronimos 1
brownback ieronimos 1
brownback ieronimos 1
brownback ieronimos 1
brownback ieronimos 1
brownback ieronimos 1
brownback ieronimos 1

romfea

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube