Weather Icon
Γενικά θέματα 24 Μαΐου 2019

«Ή θα εξοντώσουμε τον κρατισμό ή θα μας εξοντώσει»

«Ή θα εξοντώσουμε τον κρατισμό ή θα μας εξοντώσει»
“Θες υπεύθυνη πολιτική; Γίνε υπεύθυνος πολίτης”


Mιλάει για λέξεις όρους και έννοιες που στην ελληνική κοινωνία αποτελούν ταμπού: «Κοινωνικά ευαίσθητοι ήταν αυτοί που ήθελαν να τους διορίσουν όλους στο Δημόσιο, ανάλγητος ήσουν εσύ που έλεγες δεν υπάρχουν λεφτά. Κάθε πραγματικά μεταρρυμιστικό σχέδιο που βασιζόταν σε αριθμούς και μαθηματικές πράξεις χανόταν στην ομίχλη της πολιτικής μυθολογίας που υποσχόταν πως με κάποιον μαγικό τρόπο θα είχαμε και την πίτα σωστή και όλο το κυνοκομείο χορτάτο. Έτσι θα πηγαίναμε για έναν αιώνα ακόμα. Ήρθε λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ομίχλη διαλύθηκε. 
Πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά και υποψήφιος περιφερειάρχης. Όσον αφορά στην Ευρώπη τονίζει ότι το κόμμα του κατεβαίνει με ένα δυνατό ψηφοδέλτιο και εξηγεί ποιες δράσεις θα αναλάβει στην ευρωβουλή. «Η Ευρώπη θεώρησε ότι θα αφομοίωνε το Ισλάμ, θα το εκκοσμίκευε. Ακόμα ένα τερατώδες λάθος της. Αυτή τη στιγμή διεξάγεται ένας μεταμοντέρνος ασύμμετρος πόλεμος που δεν αντιμετωπίζεται με ευχές και με “ζε σουί”. 
Για τη συνέχεια AthensVoice

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube