REAL TIME |

Weather Icon

Να καταργήσουμε το άσυλο, να βάλουμε τέλος στις φοιτητικές παρατάξεις, να επανελληνίσουμε την Παιδεία και όλο το κράτος!



Από τον
ΦΑΗΛΟ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ*

Εάν δεν κάνω λάθος, όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ορκίζονται πίστη στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους, που για τη δημόσια Παιδεία προβλέπουν ως σκοπό την εθνική, ηθική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Κι αφού αυτός είναι ο σκοπός της Παιδείας, όλοι όσοι εργάζονται σε αυτήν αυτό είναι το καθήκον τους κι εφόσον το παραβαίνουν, δεν έχουν θέση σε αυτήν.
Είναι αδιανόητο οι Ελληνες πολίτες να πληρώνουν από το υστέρημά τους, με τους φόρους, γενίτσαρους για να κάνουν τα παιδιά τους γενίτσαρους, να εργοδοτεί το κράτος διάφορους μηδενιστές, οι οποίοι διδάσκουν τα παιδιά να μισούν τη γη που πατάνε, να απεχθάνονται και να βεβηλώνουν τη Σημαία, τα μνημεία, τις εκκλησίες, τη δημόσια περιουσία. Είναι αδιανόητο και αυτοκαταστροφικό οι διδάσκοντες να εμφυσούν στα παιδιά μίσος για την ίδια την Πατρίδα, τις Ενοπλες Δυνάμεις, την Αστυνομία, τους ήρωες και την όλη κληρονομιά του Εθνους.
Είναι αυτοκτονικό να επιτρέπουμε τα πανεπιστήμια σε πολλές περιπτώσεις να έχουν μετατραπεί σε άντρα αληθινού κόκκινου φασισμού, βαρβαρότητας και ανθελληνισμού, όπου βασιλεύουν η μηδενιστική βία, η ανελευθερία και οι βανδαλισμοί. 

Για τη συνέχεια DimokratiaNews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube