Weather Icon

Νοικάρηδες στο δημευμένο σπίτι μας…

Η στήλη έχει αναφερθεί στην ιστορία του διευθυντή δημοτικού σχολείου σε γειτονιά της Αθήνας ο οποίος κάθε χρόνο υπογράφει βεβαιώσεις προκειμένου να λάβουν επιδόματα οικογένειες απόρων μαθητών. Μερικοί γονείς “απόρων” μαθητών  πάνε να  παραλάβουν τις βεβαιώσεις με  γερμανικά τζιπ υπερπολυτελείας. Την ιστορία μού έχει διηγηθεί ο ίδιος…
Ένας άλλος φίλος στα κοινωνικά δίκτυα έγραφε προ λίγων ημερών στο FB για τον Ρουμάνο νοικάρη του στο Χαλάνδρι, ο οποίος ζει και του πληρώνει το νοίκι από τα κοινωνικά βοηθήματα που λαμβάνει και τα οποία αναλογούν στους φόρους και τις εισφορές που καταβάλλει ο ίδιος.
“Η κυβέρνηση δίνει επίδομα ενοικίου και σίτισης στον Ρουμάνο νοικάρη μου που βγάζει τα “άντερά” του δουλεύοντας μαύρα (κυκλοφορεί με Ρόβερ ενώ εγώ έχω καταθέσει τις πινακίδες) κι ο οποίος μου παραδίδει το νοίκι του κάθε πρώτη του μηνός από τα λεφτά που κατέθεσα εγώ ο άνεργος και κατεστραμμένος εμποράκος στις τριανταμία  του προηγούμενου για τον ΕΝΦΙΑ και τους υπέρογκους φόρους μου*…”
Από τη μια τσέπη πληρώνει την εφορία και από την άλλη, εισπράττει τα ενοίκια, για το ακίνητο που αγόρασε εργαζόμενος. Το αποτέλεσμα συνήθως είναι μείον για τον νοικοκύρη.

Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube